3 gode idéer til fars dags gaver, du nemt kan sende med posten

Mand der leverer pakker
3 gode idéer til fars dags gaver, du nemt kan sende med posten
5 (100%) 1 vote[s]

Dette er en sponseret artikel.

Bor du og din far langt fra hinanden? Og ved du allerede nu, at du får svært ved at se din far på fars dag – altså den 5. juni? Så kan det hurtigt virke uoverskueligt og helt umuligt at fejre fars dag, som I plejer. Men bare rolig! Der findes et hav af søde overraskelser, du nemt kan sende direkte til din fars hoveddør.

Læs videre “3 gode idéer til fars dags gaver, du nemt kan sende med posten”

Find inspiration til den gode gave til far

Far der får en gave af sin datter
Find inspiration til den gode gave til far
5 (100%) 1 vote[s]

Når man skal finde gaven til far, så kan der være meget at vælge i mellem. Det kommer jo først og fremmest an på, hvad far er til, og hvad for en smag han har. Det med at finde en gave til far, kan godt være lidt af en udfordring nogle gange. Det kan de fleste nok nikke genkendende til. Det er en klassisk far-ting, at han ønsker sig de samme ting hvert år. Det kan være et par sokker eller en T-shirt, eller hvad han nu lige mangler.

Læs videre “Find inspiration til den gode gave til far”

Praktiske gaver til din far

Glad far og søn
Praktiske gaver til din far
5 (100%) 1 vote[s]

Igen i år har din far ingen ønsker, når du spørger inden jul eller hans fødselsdag. ”Jeg mangler jo ikke noget”. Eller i bedste fald står der (igen) strømper, underbukser og fred på jord på hans ønskeliste. Hvad skal du stille op? Du skal give ham praktiske gaver. Hvilke? Det kan du få inspiration til lige her.

Læs videre “Praktiske gaver til din far”

Gode grunde til at give din far en elcykel

Elcykel

Gode grunde til at give din far en elcykel

5 (100%) 1 vote[s]Skal der være fart over feltet og motion på kontoen, er elcyklen helt perfekt! Det smarte køretøj egner sig perfekt til travle mænd i storbyer, og fædre, der skal frem og tilbage fra børnehaver, inden de selv skal på arbejde. Der findes et hav af gode grunde til at give din far en elcykel i gave. Læs med her, hvor vi forklarer hvorfor.

Er din far vild med at cykle men træt af svedige T-shirts? Så er elcyklen helt sikkert noget for ham. Med en elcykel undgår han de mange trafikpropper i indre by, samtidig med at han kan komme let frem og tilbage fra købmanden, børnehaven og arbejdet på landet.  Elcyklen er det optimale valg til den klimabevidste far, som er vild med at træde i pedalerne og komme hurtigt fra A til B uden alt for meget sved på panden.

Hvorfor give sin far en elcykel?

Giv din far adgang til det bedste fra begge verdener:

  • Et hurtigt transportmiddel.
  • Et transportmiddel der ikke forurener eller efterlader svedpletter på T-shirten.

En elcykel er genial, når din far vil hurtigt til og fra arbejde, ned til købmanden eller ud med vennerne for at drikke en cola eller øl. Lad jer ikke begrænse af de hyppige trafikpropper – eller øllen efter arbejde for den sags skyld – den friske luft på cykelstien er sund for både krop og sjæl.

Slå dig sammen med resten af familien om gaven, og se, hvordan din far lynhurtigt vil få smag for sin nye, sundere livsstil.

Tror du også, at din far ville elske en ny, moderne elcykel? Tjek det udvalg af elcykler.

Gaven til mænd i alle aldre

Det er ikke uden grund, at vi alle kan synge med på Poul Kjøllers sang om sin fantastiske cykel – der er nemlig noget om snakken!

Cyklen er både praktisk, miljøvenlig og økonomisk, men alt for ofte svær at træde i gang, når man først kommer op i årene.

Er din far vild med at cykle men ved at være godt mør i kroppen, er elcyklen ideel. Forsød hans liv med en hobby, han altid har gået op i – giv ham farten tilbage i benene med en elcykel, der kan hjælpe ham, når det først begynder at gå op ad bakke.

Er din far i fuld hopla og travl på arbejdet såvel som derhjemme? Så kan elcyklen hurtigt gå hen og blive løsningen, der sparer ham for både tid og penge. Glem alt om lange dage, hvor kontor skiftes ud med trafikpropper i bil og aflyste tog. Med en elcykel kan han klemme sport ind i en travl hverdag, samtidig med at han får mere tid sammen med sin familie.

Spar penge med en bæredygtig gave

Bevæger din far sig over overkommelige afstande i sin hverdag, er elcyklen et billigt alternativ til både bilen, bussen og toget. Kom af med de dyre forsikringer og høje benzinpriser – med en elcykel betaler han kun for strømmen til batteriet i ny og næ. Kunne en klimabevidst, aktiv og sparsommelig far ønske sig mere?

Find flere gode gaver til far lige her.

Oplevelsesgaver til far

En oplevelsesgave der altid hitter er gourmetmad

Oplevelsesgaver til far

5 (100%) 1 vote[s]Fødselsdage og juleaftener er helt fantastiske, men det kan være svært at genopfinde de gode gaveidéer gang på gang. Ønskelisterne er som regel sparsomme og kedelige fra fædre, der tror, at de har alt. Overrask din far – giv ham en oplevelsesgave, han sjældent vil glemme! Der findes et utal af fantastiske kurser og sportsaktiviteter for fædre, der er vilde med at have vind i håret og køkkengrej i hænderne. Læs videre “Oplevelsesgaver til far”

Fødselsdagsgaver til far

Far der modtager en fødselsdagsgave af sin datter og barnebarn

Fødselsdagsgaver til far

5 (100%) 1 vote[s]Du kender helt sikkert følelsen– stressen, der banker på døren, når fars fødselsdag nærmer sig. For hvordan ser den perfekte gave til manden, der har alt, ud? Spørgsmålet kommer med et hav af gode svar, men det kan være svært at genopfinde de gode gaveidéer gang på gang. Vi har gjort vores bedste for at hjælpe dig godt på vej med gode gaveønsker og inspiration til din fars fødselsdag. Hvad end han er til sjove gadgets og blær eller foretrækker en hyggelig oplevelse i familiens tegn, kan du finde inspiration her! Læs videre “Fødselsdagsgaver til far”

Julegaver til far

Mand der pakker julegave op

Julegaver til far

5 (100%) 1 vote[s]Adventslysene funkler i decembermørket. Julen står for døren, og julestressen begynder så småt at finde vejen til de danske hjem og stormagasiner. Du er vild med din far og gør dit bedste for at gøre ham glad, men hvad skal du give ham i julegave? Mulighederne er mange, ønskerne som regel få, og derfor løber du hurtigt ind i problemer. Men frygt ikke! Vi har samlet et hav af gode idéer og inspiration til julegaver, din far vil elske! Læs videre “Julegaver til far”