Er din far outdoorentusiast, så giv ham en kniv i gave

Det kan være svært at finde og vælge den helt rigtige kniv fra et mærke, som lever op til dine ønsker og behov alt efter, hvad du skal bruge den til.

Især som outdoorentusiast er det vigtigt, at man altid har det helt rette udstyr med sig heriblandt en god kniv.

En kniv er uundværlig, når man opholder sig i naturen, da den har mange funktionelle og praktiske egenskaber til forskellige formål.

Den kan blandt andet bruges til at hugge brænde til bål, til madlavning, til opstilling af soveplads og meget mere.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad en god kniv kan bruges til. Med en god funktionel kniv slipper du også for at slæbe ekstra udstyr med på turen, så du kan faktisk spare en masse plads, som du med fordel kan bruge til vand og mad, hvilket er lige så vigtigt som brugbart udstyr.

Gerber

Gerber er et amerikansk firma, som i mere end 70 år har fremstillet kvalitetsknive og multitools samt overlevelsessæt i tæt samarbejde med Bear Grylls. Virksomheden er anerkendt på deres kvalitet, innovation og pålidelighed. Gerbers knive blev i tidernes morgen brugt af det amerikanske militær, og sidenhen er knivene blevet videreudviklet både i kvalitet og design.

Knivene fra dette virkelig anerkendte mærke er både funktionelle og praktiske, som både kan afhjælpe dig med at spare tid, redde dagen eller redde liv og meget mere. Du kan blandt andet finde knive til jagt, overlevelse, hverdag og meget mere fra Gerber.

Cold Steel

Cold Steel er ligeledes et amerikansk mærke, som har skabt sig et image siden 1980. Deres mission er at fremstille de bedste og mest holdbare knive og tools i verden. Virksomhedens produkter blev hurtigt taget godt imod af både militær og politi, hvilket siger noget om kvaliteten og brugervenligheden.

Cold Steels knive er med god funktionelle egenskaber, så du kan bruge dem til mange forskellige formål alt efter, hvad du har af behov og ønsker. Med en kniv fra Cold Steel behøves du ikke at slæbe en masse udstyr med dig, når du opholder dig i naturen, da knivene kan bruges til flere formål som for eksempel madlavning og brændehugning til bål.

Opinel

Opinel er alderspræsidenten af de tre nævnte mærker med over 100 års erfaring inden for produktion og udvikling af knive. Virksomheden fremstiller blandt andet foldeknive, svampeknive og mange flere, som alle kan afdække flere behov.

De er specielt gode i situationer, når madlavning i det fri skal gøres nemmere, hvor mange af knivene er udstyret med en eller flere smarte funktioner. Opinels knive er nemme at pakke med ned i tasken, når udstyret til turen skal pakkes, da de er små og hjælper med at spare plads, da de kan bruges til flere formål.

Vil du hellere bruge dit gavebudget på en anden gave til din far, så find flere gaveideer til din far her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

26 − 22 =