Køb en cykelcomputer til din aktive far

Vi lever i en tid, hvor det igen er blevet moderne at hoppe op på den gamle jernhest og drøne gennem det danske landskab. Dog er de gamle herrecykler nu oftest skiftet ud med en nyere og dyrere model, cykeltøjet er indkøbt og der bruges cykelhjelm når det går ekstra stærkt.

Det ses i højere grad, at det især er mænd i alderen 25-60, der bruger de danske skov- og landeveje som deres træningscenter og at dette i mere grad foregår på cykel end på motorcykel, som det ellers har været for vane i mange år.

Den perfekte gave til den aktive familiefar er derfor en cykelcomputer, der kan fortælle ham alle de oplysninger, han har behov for at vide mens han drøner afsted for sjovs, eller motionens skyld. Der findes dog mange forskellige typer cykelcomputere, hvorfor du i denne artikel vil læse mere om, hvilken type du skal vælge.

Hvad kan en cykelcomputer?

Som før nævnt findes der et utal af forskellige cykelcomputere man kan vælge mellem, hvis man ønsker at finde den ideelle gave til ens gamle far. Hvis ikke han på forhånd har vist interesse for disse, eller decideret har sagt hvilket mærke og model han ønsker sig, kan det derfor være svært at vælge det rette.

Priserne er også varierende for de forskellige modeller, men hvis ikke man ønsker at han skal fare vild på sin cykelfærd, må man have spenderbukserne på og vælge en cykelcomputer i en lidt dyrere prisklasse end blot standarden.

De billigste cykelcomputere på markedet ligger i en prisklasse mellem 400-1500 kroner og viser disse ting:

  • Aktuel-, maksimum- og gennemsnitsfart
  • Antal kørte km
  • Tidsforbrug på cykelturen
  • Ur

Køber man derimod en lidt dyrere model af cykelcomputere som gave til ens far, får man også disse elementer med:

  • GPS-kort
  • Pulsmåler
  • Mulighed for lagring af data

Fars dag, fødselsdag, jul, jubilæum – fejr din far hver dag

Der findes mange gode grunde til, at man ønsker at forkæle sin far med en speciel gave såsom en cykelcomputer. Det kan dog være svært i første omgang at finde ud af, hvad manden ønsker sig, da fædre generelt er dårlige til at ønske sig noget specifikt.

Men har din far interessen for at komme ud og cykle og måske allerede har investeret i en cykel og cykeltøjet, kan du med fordel gå sammen med dine søskende, eller øvrige familiemedlemmer og give en gave han vil få glæde af i mange år frem.

Det giver unægtelig lidt på selvtilliden når man som mand har udstyret i orden, derfor er det også vigtigt, at man har en god cykelcomputer når man kører Tour De Far.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 1