3 gode idéer til fars dags gaver, du nemt kan sende med posten

Dette er en sponseret artikel.

Bor du og din far langt fra hinanden? Og ved du allerede nu, at du får svært ved at se din far på fars dag – altså den 5. juni? Så kan det hurtigt virke uoverskueligt og helt umuligt at fejre fars dag, som I plejer. Men bare rolig! Der findes et hav af søde overraskelser, du nemt kan sende direkte til din fars hoveddør.

Sig det med blomster – eller et hav af andre gode fars dags gaver! Mulighederne er nemlig mange, når du vil overraske din far med en sød hilsen på hans særlige dag. Hvad end din far eller dine børns far er til dyre flasker, hjemmelavede gaver eller sjove gadgets, kan du være næsten sikker på, at han vil stor sætte pris på den gave, han snart får tilsendt med posten!

Læs med her, hvor vi har samlet 3 gode bud på fars dags gaver, som du kan sende med posten!   

Fars dag – send en god flaske til din far!

Fars dag er den perfekte anledning til at fortælle din far – og ikke mindst dine børns far – alt det, som du alt for ofte glemmer at takke dem for i hverdagen.

Glem alt om blomster – sig det med en god flaske vin, øl eller perlende bobler, der kan nydes på dagen!

Det kunne f.eks. være en flot whisky- eller cognacflaske med lidt eksklusiv chokolade ved siden af. Eller hvad med at sende ham et udpluk af danske kvalitetsøl, som passer perfekt til grundlovsdag med naboerne?

Er du på udkig efter en lækker gave, der nemt og enkelt kan sendes til din fars adresse på fars dag? Bestil din fars dags gave her!

Hjemmelavede gaver og kort er et hit!

Hjemmelavede gaver er et hit til fædre i alle aldre – måske særligt på fars dag, hvor det virkelig er tanken, der tæller!

Er tiden knap og budgettet en smule mindre end sidste år, kan du finde dit gamle fotoalbum frem. Vælg et billede af dig og din far, og skriv en sød hilsen med et godt minde på bagsiden. Send det med posten et par dage forinden fars dag – din far vil med garanti blive rørt over din personlige gave!

Eller hvad med at lave en rigtig gave til din far eller sammen med dine børn til deres far? Det kunne f.eks. være et flot billede eller et knyttet armbånd, som passer perfekt i pakkeposten med et sødt kort.

Køb din fars dags gave på nettet

Er du bange for, at du ikke selv kan nå at sende din fars dags gave med posten? Så kan du købe din gave på nettet og få den sendt direkte til din hans hoveddør!

Det kunne b.la. være noget smart have- eller grillgrej, som du ved, at din far vil elske at tage i brug, en fed T-shirt eller en sjov gadget.

De fleste netbutikker leverer inden for ganske få dage. Så nu mangler du bare at finde den helt rigtige fars dags gave! 

Find flere ideer til den perfekte gave til far lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

99 − = 95