Tre skæve gaver til en nybagt far – han altid vil værdsætte

Leder du efter den helt rigtige gave til en nybagt far? Men er du sikker på, at han allerede har fået en overflod af babytøj, bæreseler og meget andet?

Så kan vi hjælpe.

Her er tre skæve gave idéer til en nybagt far. Gaver han aldrig selv har tænkt over, men vil værdsætte under hele sin barsel.

Noget pænt at kigge på – smuk dekoration og kunst til hjemmet

Som nybagt far er det vidunderligt at kunne få noget tid derhjemme og knytte sig til sit barn. Man får mulighed for at læse for dem, made dem, nusse om dem og se dem tage enorme skridt mod at blive deres eget lille menneske med personlighed og ufattelig meget charme.

Man er dog meget i sit hjem.

En fantastisk gave til en nybagt far er derfor noget, som han kan kigge på hver eneste dag, som gør ham glad. Du kunne for eksempel købe et lækkert print eller måske endda en original tegning fra en kunstner, han elsker, såsom HuskMitNavn.

Så længe du selv er med til at hænge den op. Du skal ikke forvente, at han har overskuddet til handywork, når han netop har fået en nyfødt.

Noget nyttigt at lege med – en pålidelig smartphone

Småbørn er ufattelig søde. Men en baby betyder også bleskift, søvnmangel og timer af leg. Der er rigtig meget at tage sig til. Derfor kan det også være svært for ham at finde tid til sig selv.

Er han glad for elektronik, og har han brug for noget at lave i de få minutter, hvor han finder noget alene tid, er en lækker smartphone et oplagt valg. Han vil kunne skrive sammen med venner, tjekke sociale medier, lytte til musik, spille korte videospil og meget andet, han hurtigt kan lægge fra sig, hvis babyen kalder.

Fordelen ved at give ham en brugt luksustelefon, såsom en brugt iPhone X, er at han får alle fordelene ved en hi-tech gadget, uden at han samtidig bekymrer sig om, hvad der sker, hvis den bliver tabt, eller får gulp i højtaleren.

Noget at holde tiden med – et raffineret og faderligt ur

Tid er et besynderligt begreb, når man er på barsel. Du bliver vækket på alle tider af døgnet. Dagene glider ind i hinanden. Og oveni det, skal du passe en lille nyfødt, som har brug for al din opmærksomhed. Det kan være rigtig svært at holde styr på din aftaler – eller endda huske vigtige datoer som fødselsdage og bryllupsdage.

Har du en ven eller familiemedlem, der er blevet nybagt far, er et ur en dejlig gave. Udover at han vil kunne tjekke tiden, uden at skulle balancere en baby på en arm og en smartphone i den anden, er der også noget meget faderligt ved et armbåndsur.

Mange af os har prøvet at sidde på vores fars skød, mens han lærte os klokken. Gaven er derfor ikke kun nyttig. Den vil også give ham den ro og tryghed, han har brug for, nu hvor han er trådt ind i en helt ny rolle, “Far”.

Hvis du er en nær slægtning eller virkelig vil gøre noget ud af din gave til den nybagte far, kan du overveje at give ham et lækkert ur fra Hugo Boss, som han vil kunne bruge i mange år fremover.

Find flere gode gaver til far lige her.