3 ideer til gaven til den fartgale far

Hvis du læser med her, antager vi, at du har en alder, hvor du leder efter en god fargave – sandsynligvis til en mand, som er svær at finde gave til, da han har alt.

Men der er én ting, som gerne slår de fysiske gave – og det er dem, man kan opleve og huske miderne fra.

Vi bringer her tre gode bud på gaver målrettet faren med lidt benzin i blodet.

Kør gokart

Hvorfor ikke vælge en gave, som du kan nyde i selskab med din far og andre gode venner?

Hvis du vælger at overraske din far med en tur ud og køre gokart, får I lynhurtigt tilbragt flere timer med kvalitetstid sammen.

Gokart findes i mange former. Der er både indendørs og udendørs, og så er der forskellige løbstyper.

Indendørs gokart har den fordel, at det kan køres i alle typer vejr. Følelsen af at køre indendørs kan dog godt give en form for let køresyge hos nogle personer, da horisonten er fraværende og lugten fra de små biler bliver en smule mere intens. Omvendt er det stadig sjovt for de fleste, og helt sikkert et herligt indslag på en kold vinterdag. Husk at du pakkes ind i køredragt, men kan tage ekstra varmt tøj på som underlag.

Udendørs gokart giver en helt anden oplevelse. Den åbne himmel og fjerne horisont resulterer ikke i køresyge. Tværtimod vil den friske luft gøre det mere behageligt at suse banen rundt. Den udendørs bane giver også mere følelsen af et ’ægte’ racerløb.

Ønsker du at køre gokart på en stor udendørs bane, kan vi anbefale en tur til Vandel nær bilen. Læs mere på https://vandelgokart.dk/.

Husk desuden, at mange af disse gokart-steder – hvad end indendørs eller udendørs – tilbyder gode muligheder for at kombinere eventet med lidt mad og drikke. Der er med andre ord mulighed for at blive hængende lidt efter løbet og hylde vinderen.

Gavekort til motorsport

Det er blevet populært at give gavekort til køreoplevelser på et lukket anlæg, hvor motoren testes til maks og dækkene bider i asfalten under hård acceleration og drift rundt i svingende!

Alle fartglade mænd vil elske at blive placeret i en bil med 600+ hestekræfter og evnen til at gå fra 0-100 km/t på få sekunder!

Samtidig er co-driveren typisk god for en masse imponerende fact om bilen samt historien bag det pågældende mærke.

Der findes mange udbud af denne type oplevelser, så din far kan derfor få en tur bag rattet i en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller anden superbil.

Det er sågar muligt at købe oplevelsesgave til en Formel 1 racer, hvormed din far får fyldt prale-bankboksen helt op!

På tribunen til topunderholdning!

Sidder din far klistret til skærmen, når der er Le Mans eller Formel 1? Hvorfor så ikke tage på tur med ham og opleve det legendariske Le Mans eller se stjernerne fra Formel 1 universet slå sig løs i Monacos berømte gader, på sagnomspundne Silverstone eller mageløse Monza i Italien? Denne type fargave er naturligvis i den dyre ende, men byder på en absolut fantastisk og uforglemmelig tur, som vil være mejslet ind i hukommelsen for evigt.