Gaver der sikrer, at din far aldrig keder sig

Fritid og afslapning er noget, som vi alle har behov for fra tid til anden. Det er vidt forskelligt, hvordan vi mennesker ønsker at slappe af. Nogen synes, at en dag på sofaen er dejligt, mens andre foretrækker at være aktive, og få sved på panden.

Afslapning kan i visse tilfælde blive kedsommeligt og ensformigt. Derfor er det vigtigt at kunne ty til aktiviteter, som slår kedsomheden ihjel

Her får du serveret tre gaveidéer til din far, som sikrer, at han aldrig keder sig!

Køb ham en playstation

En playstation? Jep, du læste helt rigtigt. Det kan virke lidt spøjst at give sin far en playstation, men den vil falde i god jord hos de fleste. Mange fædre har et indre legebarn, som kan få lov til at blomstre med et joystick i hånden.

For nogen kan det være decideret afslapning at spille playstation i et par timer, og det samme gør sig gældende for de fleste fædre. Et naturligt afbræk med fifa, et skydespil eller noget helt tredje, kan give fornyet energi.

Sammenspil kan skabe stærkere relation

Uanset om I har en playstation i forvejen, kan en playstation til din far skabe et stærkere bånd mellem jer. I kan enten spille online, eller ved samme playstation. Online gaming er efterhånden en meget normal måde at være sammen på, og det samme kan gør sig gældende for far og børn. Slå jer til rette i et fedt loungemøbel, og så er der dømt gaming for fuld pedal!

Lær at spille et instrument

I en helt anden boldgade finder vi den mere kreative gave: instrumentet. At give et instrument til din far forudsætter, at han er tålmodig og at han ønsker at fordybe sig med at øve. Hvis ikke det er tilfældet, så kan du med fordel rulle videre til næste gave her på siden.

Hvis din far til gengæld er tålmodig og konsistent i sin øvning, kan et instrument være en god gave. Samtidigt med, at han bliver bedre til at spille det respektive instrument, kan det hurtigt blive en frizone. Han får mere lyst til at lære eksempelvis guitar, hvis han forbinder det med en frizone uden afbrydelser.

Instrumenter, som du kan købe til din far

  • Klaver
  • Guitar
  • Bass
  • Trommesæt
  • Harmonika

Du behøver ikke bruge hele din opsparing på et dyrt instrument af god kvalitet. Til at starte med er det blot vigtigt, at han får en interesse for instrumentet. Sørg også for, at din far har nogle høretelefoner, så han kan spille med på sange, når han mestrer sit instrument.

Padel tennis

Padel tennis er blevet det nye sort i 2021. I særdeleshed mange mænd dyrker ketchersporten, og med god grund: det skaber et fællesskab, man får rørt sig og det er samtidigt sjovt. Du kan starte med at give et padel bat. Hvis han i forvejen har det, kan padel bolde, svedbånd eller gode sko, være ting, som du kan give din far.

Alle kan spille padel tennis

Man behøver ikke være den mandlige Caroline Wozniacki for at kunne spille padel tennis. Det eneste, det kræver, er et padel bat og noget tøj, som man kan bevæge sig i. Så er man godt på vej!

De fleste padelbaner har åbent fra tidligt morgen til sen aften. Derfor er der rig mulighed for at spille, når der er et frirum til det.