5 bud på gaver under 500 kr. som din far vil elske

Står du og mangler en gave til din far, og er budgettet 500 kr. eller under? Her kan du finde inspiration og ideer til den perfekte gave, som er inde for dit gavebudget.

Gå på opdagelse her, og forkæl din far med en gave. Gaverne passer til alle anledninger uanset om det er fødselsdag eller en fars dag gave.

Vin til en særlig anledning

Hvis din far er typen, som har alt, så er rødvin den perfekte gave. Vin er altid et sikkert hit, og du kan være sikker på, at gaven bliver modtaget godt. At give en flaske vin kan også være en god anledning til at arrangere en aften, hvor I kan smage og nyde den sammen. Spor dig ind på din fars smag, og gå ned til din lokale vinhandler og spørg dem til råds.

Hvis du derimod er sikker på din fars yndlings vinproducent, kan du også finde et stort udvalg af vine online. Hos PhilipsonWine kan du finde rødvine fra de bedste distrikter i verden. Samtidig har du mulighed for at filtrere udbuddet af vine online efter pris. På den måde får du et hurtigt overblik over hvilke vine, du kan få inden for dit budget. 

Accessories til hans ur

Mænd elsker ure, ligesom kvinder elsker smykker. Men ure er ofte i en prisklasse for sig, og er derfor sjældent en oplagt gavemulighed. Men til gengæld er der kommet rigtig mange fede og anvendelige accessories til ure.

Du kan både få Watch Winders, som holder det automatiske ur i gang, eller du kan kigge efter opbevaringsmuligheder til ure. Hos DailyWatch kan du finde et stort udvalg af accessories til ure, som er særligt udvalgt af ureksperter. Udforsk fx udvalget af Watch cases, som beskytter og opbevarer uret på en elegant og flot måde.

Oplevelser

Til manden der har alt, kan det også være en rigtig god ide at give en oplevelse. Det kunne fx være en eftermiddag på stadion til en fodboldkamp, en biograftur eller en middag ude. Det behøver ikke være en tre retters menu – du kan også tage din far med ud at spise til frokost. Der findes masser hyggelige steder, hvor I kan nyde en øl og noget smørrebrød. Lav et hjemmelavet gavekort, som han kan indløse, når han har lyst. Så har du også en fysisk gave at give på dagen, selvom det er en oplevelse.

Et abonnement til et magasin

Hvis du er træt af at give bøger, så kan du i stedet give et abonnement til et magasin. Du kan vælge lige det magasin, som falder mest inden for din fars interesse. Magasiner er en evig kilde til inspiration, og der er altid gode interviews med spændende personer. Det er derfor et bud på en sjov og lidt anderledes gave. Så kan din far de næste par måneder gå på opdagelse i andet læsning, end han plejer. 

Det sikre valg er en duft

Kan du godt lide at give en gave, du er sikker på, han bliver glad for, så kan du altid gå med en parfume. 

Parfume er efterhånden et fast sortiment hos mænd også, og hvis han allerede har en parfume derhjemme, kan du give ham en ny duft, så han har noget at variere imellem. Hvis du gerne vil gøre gaven lidt mere personlig, kan du gå på jagt efter en ny yndlingsduft hos parfume brandet Le Labo. De personaliserer nemlig mærkatet og skriver navn og dato på.