Julegaver til far

Adventslysene funkler i decembermørket. Julen står for døren, og julestressen begynder så småt at finde vejen til de danske hjem og stormagasiner. Du er vild med din far og gør dit bedste for at gøre ham glad, men hvad skal du give ham i julegave? Mulighederne er mange, ønskerne som regel få, og derfor løber du hurtigt ind i problemer. Men frygt ikke! Vi har samlet et hav af gode idéer og inspiration til julegaver, din far vil elske!

Det står som regel sparsomt til med julegaveønskerne fra far. Sokker har han nok af, og garagen er allerede godt fyldt med værktøj og gadgets. Du og din kreativitet er med andre ord på egen hånd, når der skal købes julegaver til far. Derfor er det en rigtig god idé at søge inspiration her på siden. Gør julen ekstra sød – find den perfekte gave til din far! Vælg blandt andet mellem:

Julegaver din far vil elske

Inden du går i tænkeboksen og søger inspiration på nettet, kan det være en god idé at spørge din far til råds. Var det ikke noget med, at du manglede en ny ketcher til badminton? Og hvordan med kaffemaskinen? Spørg ind til din fars hverdag og hobbyer.

Alt fra drømme om faldskærmsudspring til sportsaktiviteter og morgenrutiner kan være med til at give dig en idé om, hvad der kunne forsøde din fars hverdag. Følg din mavefornemmelse, og find inspiration til din fars julegaver her. Så er du allerede godt på vej mod at have fundet den perfekte gave!

Smart notesbog til den moderne far

Er din far velorganiset og altid klar med notesbogen, når der skal tegnes skitser til en fremtidig garage, gipsvæggen, der skal dele loftsrummet, eller når der skal laves matematikøvelser? Så er Rocketbook Everlast Smart Notebook julegaven til din far!

Noterne skrives analogt – præcis som din far er vild med det – men gemmes digitalt på hans smartphone!
Når han skriver med pennen på papiret, sender den nye notesbog automatisk noterne til Evernote, DropBox eller iCloud. Siderne i notesbogen kan tørres af, så de kan bruges på ny.

Notesbogen er den ideelle julegave til den far, som har styr på sagerne og altid giver en hånd med, når der skal laves lektier og byggeprojekter.

Tyverisikker rygsæk med praktiske rum

Har din far altid styr på sagerne, men rod i tasken, og nøgler, der altid forsvinder? Så er den praktiske Bobby XL anti-tyveri-rygsæk den perfekte julegave til din far!

Lynlåsene til de mange rum er gemt på ryggen, så langfingrede lommetyve ikke kan få adgang til hverken pas, pung eller laptop. Det store rum har plads til en op til 17” laptop og beskytter godt mod stød og bump. Slut med ting, der roder i bunden af tasken! De fleksible stropper holder styr på både termokoppen, mapper, nøgler og kuglepenne.

Tasken findes i flere størrelser og modeller. Foretrækker din far en mappe til arbejdet, er Bobby Bizz tasken måske en bedre, mere klassisk løsning.

Når far er i køkkenet, dufter der af juleand og flæskesteg!

Ender I også altid med at diskutere, om juleanden eller torsken er ordentligt stegt? Det kan være svært at finde den perfekte stegetid og temperatur på juleanden, stegen og fisken, men med et smart Bluetooth stegetermometer er problemerne løst!

Stik termometeret i stegen og vupti! Så har du temperatur og stegetid på din smartphone. Hold styr på, hvordan det går, tjek temperaturen, og sæt en alarm, så du ikke glemmer stegen midt i al juleriet. Det hele forgår elektronisk – præcis som din far er vild med det!

Digital fotoramme – den perfekte julegave til familiefaren

Findes der noget bedre end et fotoalbum med billeder fra dengang far var dreng? Familiebilleder spreder varme og glæde – og særligt i juletiden kan det være hyggeligt at tænke tilbage på årets gode stunder med vores nærmeste. Opdater familiealbummet – giv din far en Frameo Digitial Fotoramme, og fyld den med fine billeder af dig og familien.

Når fotorammen er sat op og forbundet til jeres wi-fi forbindelse, kan I let dele jeres digitale billeder og vise dem hjemme i stuen. Naviger i billederne med rammens touchskærm, og lav et flot diasshow med alle jeres billeder. Læn jer tilbage i sofaen og nyd de fine billeder, de sjove stunder og gode tider i familiens tegn.

Julegaven til far, som har smag for livet og kvalitetsøl

Vi kender alle påskebryggen og Tuborgs julebryg – ja, det var måske endda din far, der introducerede dig til danskernes favorit-øl i sin tid. Men hvordan smager godt øl i virkeligheden? Inviter din far til ølsmagning hos CRAFTED BY i julegave.

Ølsmagningen varer halvanden time og byder på en smagskasse af øl sammensat af brygmesteren. Inden ølsmagning skydes i gang, står den på rundtur i bryggeriet. Bliv klogere på brygningen, blandingen og tapningen, inden I går i gang med at smage og diskutere mindst seks øls bitterhed, sødme, farve og styrke. Når I tager fra ølsmagningen, kender I ikke blot bedre til øl, men også hinanden. Kunne din far ønske sig mere i julegave?

Julegaven til faren, som elsker fart over feltet

Er din far til mandehørm og fart over feltet? Så har vi fundet den perfekte julegave til ham! Giv din far en oplevelse, han sjældent vil glemme: Djævleræs hos Fun Race! Glem alt om kedelige hverdagspligter og hyggesludder. Når din far sidder bag rattet og det grønne lys blinker, trykkes speederen i bund! Gør alt det, du ikke må på de danske landeveje – drift, hjulspin og overhaling i hårnålesving!

Er du på samme måde som din far vild med fart over feltet, kan du hoppe med i bilen som co-driver. Del en oplevelse for livet, og lad adrenalinen pumpe i kroppen!

Når du har købt din julegave til din far, kan julefreden endelig sænke sig. Hvad end din far er til ræs og fart over feltet eller praktiske gadgets til arbejdet, kan du være sikker på, at han bliver glad for din julegave!

Find flere fede gaveideer til far lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 11 =