Tre fede gaver til fædre der elsker gaming

Gaming er blevet et kæmpe hit blandt børn og unge, men flere og flere fædre er også begyndt at hoppe med på gamer-vognen. Hvis man gerne vil konkurrere på et højt niveau, kræver det, at man ikke går ned på gamer udstyr.

Vi kommer her med tre gode bud på udstyr til faren, som har overvejet at udfordre sine sønner derhjemme i et spil Counter-Strike. Det perfekte udstyr, som med sikkerhed vil få far til at have det sjovt med sit spil. 

Stationær computer

Nogle vil måske spørge, hvorfor man skal have en decideret gamer pc og ikke ‘bare’ en almindelig stationær computer. En gamer pc er hjertet af dit gaming setup, og uden den vil gaming oplevelsen være langt under middel. Vi anbefaler at investere i et gaming bundle, da man får en samlet pakke med PC, skærm, tastatur, mus og headset. Det perfekte udgangspunkt, som heller ikke gør ondt på pengepungen. 

Stol

For at være i stand til at game til langt ud på natten, og holde koncentrationen over længere perioder, så er det vigtigt med en ordentlig gamer stol. Stolen sikrer den maksimale komfort, og det er vigtigt for at undgå smerter og ubehag, når man gamer i lang tid. Der findes utrolig mange forskellige gaming stole, som dækker forskellige behov. Vi anbefaler, at man investere i en gaming stol, som tilbyder muligheden for, at brugeren selv kan justere højden, arm- og ryglænet.

Bord

Få at fuldende fars gaming setup kræver det en investering i et solidt gaming bord. Man kan sagtens anskaffe sig et almindeligt skrivebord, men fordelen ved et bord, som specifikt er lavet til gaming, er, at det kan tilpasses den enkeltes præferencer. Et gaming bord kan indstilles i den rette højde, mindske kabelrod og har oftest en indbygget musemåtte. Alt dette for at målrette den bedste gaming oplevelse.

Hold dig fysisk aktiv foran skærmen

Når man gamer, tilbringes mange timer foran skærmen. Det er utrolig meget tid, hvor kroppen rent fysisk forbliver inaktiv. For at aktivere kroppen, og få blodet til at pumpe, anbefaler vi at køre forskellige fitness øvelser i pauserne. På den måde får hjernen ny ilt, og forstærker koncentrationen i det lang løb. 

Find flere gode gaveideer til din far her.