Gode grunde til at give din far en elcykel

Skal der være fart over feltet og motion på kontoen, er elcyklen helt perfekt! Det smarte køretøj egner sig perfekt til travle mænd i storbyer, og fædre, der skal frem og tilbage fra børnehaver, inden de selv skal på arbejde. Der findes et hav af gode grunde til at give din far en elcykel i gave. Læs med her, hvor vi forklarer hvorfor.

Er din far vild med at cykle men træt af svedige T-shirts? Så er elcyklen helt sikkert noget for ham. Med en elcykel undgår han de mange trafikpropper i indre by, samtidig med at han kan komme let frem og tilbage fra købmanden, børnehaven og arbejdet på landet.  Elcyklen er det optimale valg til den klimabevidste far, som er vild med at træde i pedalerne og komme hurtigt fra A til B uden alt for meget sved på panden.

Hvorfor give sin far en elcykel?

Giv din far adgang til det bedste fra begge verdener:

  • Et hurtigt transportmiddel.
  • Et transportmiddel der ikke forurener eller efterlader svedpletter på T-shirten.

En elcykel er genial, når din far vil hurtigt til og fra arbejde, ned til købmanden eller ud med vennerne for at drikke en cola eller øl. Lad jer ikke begrænse af de hyppige trafikpropper – eller øllen efter arbejde for den sags skyld – den friske luft på cykelstien er sund for både krop og sjæl.

Slå dig sammen med resten af familien om gaven, og se, hvordan din far lynhurtigt vil få smag for sin nye, sundere livsstil.

Tror du også, at din far ville elske en ny, moderne elcykel? Tjek det udvalg af elcykler.

Gaven til mænd i alle aldre

Det er ikke uden grund, at vi alle kan synge med på Poul Kjøllers sang om sin fantastiske cykel – der er nemlig noget om snakken!

Cyklen er både praktisk, miljøvenlig og økonomisk, men alt for ofte svær at træde i gang, når man først kommer op i årene.

Er din far vild med at cykle men ved at være godt mør i kroppen, er elcyklen ideel. Forsød hans liv med en hobby, han altid har gået op i – giv ham farten tilbage i benene med en elcykel, der kan hjælpe ham, når det først begynder at gå op ad bakke.

Er din far i fuld hopla og travl på arbejdet såvel som derhjemme? Så kan elcyklen hurtigt gå hen og blive løsningen, der sparer ham for både tid og penge. Glem alt om lange dage, hvor kontor skiftes ud med trafikpropper i bil og aflyste tog. Med en elcykel kan han klemme sport ind i en travl hverdag, samtidig med at han får mere tid sammen med sin familie.

Spar penge med en bæredygtig gave

Bevæger din far sig over overkommelige afstande i sin hverdag, er elcyklen et billigt alternativ til både bilen, bussen og toget. Kom af med de dyre forsikringer og høje benzinpriser – med en elcykel betaler han kun for strømmen til batteriet i ny og næ. Kunne en klimabevidst, aktiv og sparsommelig far ønske sig mere?

Find flere gode gaver til far lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

74 − = 70