Oplevelsesgaver til far

Fødselsdage og juleaftener er helt fantastiske, men det kan være svært at genopfinde de gode gaveidéer gang på gang. Ønskelisterne er som regel sparsomme og kedelige fra fædre, der tror, at de har alt. Overrask din far – giv ham en oplevelsesgave, han sjældent vil glemme! Der findes et utal af fantastiske kurser og sportsaktiviteter for fædre, der er vilde med at have vind i håret og køkkengrej i hænderne.

Ønsker din far sig ikke andet end kedelige sokker i fødselsdags- eller julegave, kan du overraske ham med en oplevelse, som han ikke selv havde tænkt på at købe. Find på en oplevelse, I kan lave sammen, eller glæd din far med et kursus, som komplimenterer hans hobbyer. Her på siden har vi håndplukket et par oplevelsesgaver, du kan give til din far. Vælg blandt andet mellem:

Oplevelsesgaver, der får adrenalinen til at pumpe i kroppen

Er din far til fart over feltet, aktiviteter i højderne og motorcykelræs? Så har vi fundet de perfekte oplevelsesgaver til ham!

Er du vokset op i en familie, hvor motorcykelture er en fast del af weekenden, vil din far helt sikkert elske et MC kursus i Padborg Park. Forfin teknikken, og få vind i ansigtet – gør alt det, I ikke kan på de grusede landeveje. Giv din far et frirum og muligheden for at genfinde smagen for fart over feltet og motorcykler.

Foretrækker din far at tilbringe en eftermiddag i højderne – og er han vild med rolige stunder, hvor adrenalinen pumper, så skal han prøve en svæveflyver hos Billund Svæveklub! Lad tankerne få frit løb – nyd den unikke natur og svævetur med sommerfugle i maven!

Oplevelsesgaver, der får tænderne til at løbe i vand

Er din far hurtig til at smide en bøf på grillen, når sommersæsonen skydes i gang? Og er han vild med at lave lækker mad, når familien og vennerne kommer på besøg?

Giv ham en oplevelsesgave, der vil få hans tænder til at løbe i vand! Arbejd med modent kød, ægte bearnaisesovs på æg og smør i det uhøjtidelige samtalekøkken. Nyd dagens anretninger og kogerier sammen med resten af holdet til en lækker øl fra stedets eget bryghus. Bedre bliver det ikke, hvis din far er vild med gode øl og godt håndværk i køkkenet!

Har din far gode smagsløg – og er han vild med gin og whisky? Giv ham en lækker smagsoplevelse i gode rammer, han sjældent vil glemme! Der findes et hav af gin- og whiskysmagninger rundt omkring i landet.

Du kan for eksempel give din far en Whiskysmagning hos Braunstein – så står den på lærerige stunder, indblik i fabrikationsprocesser og smagsprøver på husets forskellige whiskyer!

Fortrækker din far gin, kan det være, at en ginsmagning og rundvisning på Njord Gin Distillery, hvor der serveres velkomstdrinks og smages på gin, falder i bedre jord?

Oplevelsesgaver, som samler familien og din fars nærmeste

Saml familien om din fars jule- eller fødselsdagsgave, og gør noget særligt ud af den – planlæg en weekendtur fyldt med sjove ryst-sammen-aktiviteter.

Pak bilen, og overrask din far med en oplevelsesgave ud over det sædvanlige: En weekendtur til Møns Klint med havkajak og fossiljagt! Planlæg det hele i forvejen, og nyd den bølgende fornemmelse i havkajakken, når I går på fossiljagt langs kysten.

Rejs tilbage i tiden – find fossiler, der er godt 70 millioner år gamle, mens du, din far og resten af familien kommer hinanden ved. Kan en far drømme om mere?

Foretrækker din far at bruge dagen oppe i højderne, kan I tage på forlænget weekend til Bornholm og rappelle fra klippeøens høje skråninger.  Nyd udsigten fra toppen, inden I lader jer fire ned på Danmarks eneste rigtige klipper.

Er din far ekstra frisk og glad for at lege i højderne, kan I forsøde miniferien med klippeklatring hos Bornholms Outdoorcenter.  Klipperne er optimale for begyndere såvel som øvede, som ønsker at få klippesten under neglene.

Det kunne også være en fodboldrejse til Liverpool, hvis din far er fodboldinteresseret eller bare godt kan lide at rejse. Husk rejseforsikringen, hvis i vælger at tage på fodboldtur.

Mulighederne er mange, når den perfekte jule- og fødselsdagsgave til din far skal findes, men med en oplevelsesgave går du aldrig helt galt i byen!

Find flere gaveideer til far lige her eller led efter flere oplevelsesgaver til din far på denne side, hvor du finder over 200 ideer til oplevelsesgavekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 25 = 29