Overrask din far med en gavekurv fyldt med lækker vin

Har din far snart fødselsdag? Vil du gerne være i god tid med din Fars Dags gave? Eller synes du bare, at din gamle mand skal forkæles en lille smule? Så giv ham en dejlig gavekasse fyldt med hans yndlingsvin.

En gavekurv med vin er perfekt til livsnyderen, der sætter pris på de dejlige dråber. Vin behøver ikke kun blive nydt ved særlige anledninger. En god vin kan sagtens drikkes til aftensmaden, og den kan nydes i godt selskab, uanset om der er tale om 20 eller 2 mennesker.

Mangler du lidt hjælp til at finde ud af, hvilken type vin du skal give din far? Så kan du læse videre og blive klogere på, hvad man skal være opmærksom på, når man vil give en gavekurv med vin.

Søde retter kræver søde vine

Sød mad skal parres med en sød vin, for vælger du en syrlig vin, vil kontrasten mellem sødt og syrligt blive forstærket – og det er ikke en god ting.

Så ved du, at din far elsker søde sager, og at han elsker et godt glas vin, kan du med fordel give ham en gavekurv med sød vin og luksuschokolade.

Der skal syrlig vin til syrlig mad

Omvendt skal du til syrlig mad sørge for at have en syrlig vin til. Her vil syren i maden fremhæve vinens frugt.

Eller ved du, at han har en forkærlighed for syrlige retter med for eksempel citron og eddike? Så er det oplagt at give ham en kurv med syrlige vine, som han kan nyde til sine yndlingsretter.

Saltet mad bliver fremhævet af søde vine

Nogle gange kan kontraster fremhæve hinanden, og det er tilfældet ved saltet mad. Her kan man servere en sød vin til, som kun vil bringe smagen af den saltede mad frem.

Kraftige vine passer perfekt til rødt kød

Er din far glad for røde bøffer, skal du give ham en gavekurv med kraftige rødvine. Tunge rødvine komplementerer proteinrig mad som bøffer og stege.

Fed mad går godt sammen med friske og syrlige vine

Tung mad med masser af fedt skal nydes sammen med en let og syrlig vin. Vinens syrlighed vil nemlig give et friskt pust til den fede mad, så smagsoplevelsen går op i en højere enhed.

Få din dejlige vingave leveret lige til døren

Har du ikke selv tid eller energi til at gå ud og købe en vingave til din far, kan du bare gå på nettet og købe den. Her kan du også bestille levering, og du kan selv vælge, hvilken dag du vil have, at din gave bliver leveret til din fars dør.

Du kan både bestille og sende gavekurve med vin hos vinspecialister, men mange vælger også at købe fra online blomsterbutikker. Gavekurve har længe været en fast hyldevare hos floristerne, og alle ved jo, at vin, blomster og søde sager går i perfekt spænd med hinanden.

Blomsterhandlerne har også stor erfaring med at bringe blomster og gavekurv ud i sidste øjeblik. Så har du været lidt sent ude med din gave, kan du højst sandsynligt forlade dig på hjælpen af en florist.

Find flere gode gaveideer til far her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 35 = 39